Joen Service tänään

Joen Service on valtuutettu Garmin-palvelukumppani Suomessa Lue lisää

 


Joen Service on valtuutettu Puma Aviation ilmailupolttoaineiden edustaja Suomessa Lue lisää

 


Joen Service on valtuutettu Diamond-huoltopalvelukeskus Suomessa! Lue lisää

 


 

Huolto- ja korjauspalvelut

Huollamme ja korjaamme lentokoneita, helikoptereita, ilmailumoottoreita, potkureita ja turbiineja. Voit tutustua verkostosivullamme kumppaneihimme ja ilma-alustyyppeihin, jotka palvelumme kattavat. Vankka kokemuksemme sekä yhteistyö valmistajien kanssa varmistavat onnistuneet huolto- ja korjaustoimenpiteet. Sovimme toimenpiteiden laajuudesta aina asiakkaan kanssa varmistaaksemme tavoitteiden mukaisen lopputuloksen.

Teemme toimipisteissämme mm.

Määräaikaishuollot

Ennakoivat huoltotoimenpiteet

Huolto-ohjelmien mukaiset toimenpiteet

Palvelumme kattavat useimmat yleisilmailun ilma-alus-, moottori- ja potkurityypit. Varmistamme valmistajan dokumentoinnista asianmukaiset huoltotoimenpiteet ja toteutamme asiakkaan kanssa sovitussa laajuudessa tarvittavat toimenpiteet sovitulla tavalla. Teettämällä ennakoivia huoltotoimenpiteitä voi usein varmistaa valmistajan antamien määräaikaisjaksojen mukaisen käyttöiän saavuttamisen.

Huolto-ohjelmat määrittelevät nykyisin pohjan monille huoltotoimenpiteille. Toteutamme huolto-ohjelmissa määritellyt työt ja päivitämme tarvittaessa huolto-ohjelmia valmistajilta saamillamme tiedoilla yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

 
Internexus Oy